E-Health

Op dit moment (april 2020) mag ik als haptotherapeut wel mensen ontvangen in mijn praktijk als ik rekening hou met alle maatregelen rondom Corona. De voornaamste regels zijn dat ik 1,5 meter afstand moet houden van jou en ik mag dus zeker niet aanraken. Dat is heel lastig voor mijn manier van werken. Als je al gelezen hebt wat haptotherapie inhoudt dan is dat goed te begrijpen. Wil je meer lezen over mijn ‘normale’ manier van werken dan kan dat onder het kopje ‘werkwijze’.

E-Health
Er is nog een nieuwe manier van ondersteuning mogelijk en dat is via het platform https://therapieland.nl/. Daar vind je bewezen effectieve onlineprogramma’s die je zelf kunt volgen met ondersteuning van mij. Ik heb toegang tot de 80 GGZ-programma’s van ‘Volwassenen’ en ‘Kind / Jeugd’. Je kan ze bekijken door gebruik te maken van het filter onder het kopje ‘Aanbod’.
Als je een programma ziet dat je graag wilt volgen neem dan even contact met mij op. Dan bespreken we hoe we kunnen starten. Vind je zelf zoeken ingewikkeld dan help ik je mee.

Kosten voor het volgen van een e-health programma: Als je start met een programma dan betekent dat, dat we een intake gesprek plannen via beeldbellen. En dat we elkaar op de helft en op het eind van het programma spreken om te evalueren. De kosten zijn afhankelijk van de duur van het beeldbellen. Goed om te weten: de minimale kosten zijn € 65,- (1x 30 minuten intake en 2x 15 minuten evalueren).

Krijg ik E-Health vergoed
Dit is per verzekeringsmaatschappij anders. Dus check dit zelf bij je eigen verzekeringsmaatschappij.